Collega's aan het woord

Heb je al een gevoel bij TD SYNNEX als werkgever?
Maar wil je het nog even concreet weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat?
Niemand kan dit beter verwoorden dan onze collega’s zelf.

Farida Benseddiq - Collega's aan het woord

Farida Benseddiq

Technical Presales Specialist

Mijn werk is heel boeiend en gevarieerd

Ik ben gestart als administratief medewerkster bij het Advanced Solutions-team en heb de collega’s eerst ondersteund bij algemene admintaken. Daarna heb ik me gespecialiseerd in de opvolging van de specifieke software-dossiers (bestellingen, facturatie, ..).

Nu ben ik in een salesfunctie binnen het Advanced Solutions-team gerold. Heel boeiend en gevarieerd, want naast de softwaredossiers maak ik nu ook offertes op, beheer de IBM programma’s, doe de klantenopvolging… Een hele uitdaging, maar ik ben blij dat ik de kans gekregen heb. Deze ervaring verrijkt mijn kennis en kan deuren openen om door te groeien binnen de verschillende business units van TD SYNNEX.

Ik kan TD SYNNEX als werkgever aanbevelen: er is ruimte voor initiatief en zelfontplooiing en het management stelt belang in zijn mensen. TD SYNNEX biedt bovendien veel extra legale voordelen, trainingsmogelijkheden, een aangename werksfeer en leuke activiteiten voor de werknemers, zoals het sinterklaasfeest en het jaarlijkse personeelsfeest.

Kim De Sutter

Finance Process Analyst

Ik maak graag het verschil in het bedrijf

In het laatste jaar van mijn studie ‘bachelor Accountancy – Fiscaliteit’ wou ik stage lopen in de boekhouding in een internationaal bedrijf. Uit de lijst van potentiële stageplaatsen sprong TD SYNNEX er meteen uit en kon ik aan de slag bij de afdeling ‘Accounts Payable’. Een fijne ervaring. Toen ik tijdens mijn stage hoorde dat één van de collega’s zou vertrekken, heb ik geen seconde geaarzeld om me kandidaat te stellen. Ik mocht meteen starten na mijn stage.

Intussen werk ik als Financial Accountant. Ik hou van de pittige deadlines tijdens de maand/kwartaal/jaarafsluiting, het zoeken naar verbeteringen en waterdichte oplossingen. Ik vind het belangrijk om het verschil te maken voor het bedrijf. Bij de margecontrole en tijdens de afsluitingen is dit zeker het geval. Elke dag brengt weer iets nieuws en ik leer steeds weer bij.

Ik kan iedereen aanraden om voor TD SYNNEX te kiezen. Ik heb fantastische collega’s die ik ook buiten het werk geregeld zie. Van ex-collega’s hoor ik vaak dat de sfeer bij TD SYNNEX ongeëvenaard is. De TD SYNNEX feestjes blijven legendarisch. Wat me persoonlijk ook geraakt heeft, is dat de collega’s elkaar steunen door dik en dun. Kortom, ik vind het een topbedrijf met een groot hart voor zijn personeelsleden!

Kim De Sutter - Collega's aan het woord
Bernard De Pauw - Collega's aan het woord

Bernard De Pauw

Order Desk Representative

Iedereen krijgt kansen

In 2017 trad ik in dienst bij TD SYNNEX op de orderdesk in Aalst. Een uitgebreid takenpakket met behoorlijk wat variatie. Ik was toen aan een nieuwe uitdaging toe en tijdens de jobgesprekken vooraf had ik toch vrij snel de klik met de vacature bij TD SYNNEX. De sector was totaal nieuw voor me en best uitdagend gezien de ongelooflijke verscheidenheid aan producten.

Mijn integratie is heel vlot verlopen en de sfeer die hier heerst, ervaar ik als een verademing. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Nog geen minuut spijt van gehad.

TD SYNNEX heeft geen ‘voorkeuren’, man, vrouw, jong, minder jong, ervaring of niet,… iedereen krijgt er zijn kans! Een evenwichtig personeelsbestand primeert. Dat pluspunt heeft ook een invloed gespeeld op mijn beslissing om hier te komen werken.

Ik kan ten slotte zeggen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging: het is de moeite waard om een job bij TD SYNNEX te overwegen.

Joeri Joly

Teamleader Sales

We ondersteunen onze partners van A tot Z“

In 2011 ben ik recht van de schoolbanken gestart bij TD SYNNEX en wat voor een avontuur is het tot nu toe al geweest! Ik ben begonnen op de sales desk. Een ideale manier om het reilen en zeilen van TD SYNNEX en de IT-distributiemarkt te leren kennen.

Daarna heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan bij het Maverick AV Solutions-team. Daar heb ik me ingewerkt in de specifieke verticale markt van AV-producten en oplossingen. Eerst in een sales functie, daarna als Business Development Manager en nu als Teamleader. Boeiend!  

Joeri Joly - Collega's aan het woord

Heb je een vraag over onze vacatures?