Stages

Ben jij op zoek naar een boeiende stage?

Bij TD SYNNEX:
Marketing

Marktonderzoek, digitale marketing (social media, etc.), Content Marketing, Product Manager, etc.

Commercieel administratief

Klantenadministratie, orderverwerking, klantencontact, …

Finance

Klantenboekhouding, leveranciersboekhouding, controlling, etc.

HR

Rekrutering (CV screening, etc.), learning & development, compensation & benefits, mee uitwerken HR projecten rond employer branding, campus recruitment etc…

Procurement, Supply Chain en logistics

Optimalisatie processen in de volledige supply chain.

Stagiaires aan het woord

Brent Van Herpe - Stagiair Supply Chain

Brent Van Herpe

Stagiair Supply Chain

Mijn stage startte gedurende 3 weken operationeel om nadien aan de slag te gaan met mijn stage opdracht, zijnde het optimaliseren van het locatie management in het warehouse. 

Dit was een zeer interessante opdracht omwille van de complexiteit in de analysefase & nadien de zelfstandigheid die ik aan de dag mocht leggen tijdens de verwerking. Ik merkte dat ik echt wel toegevoegde waarde leverde, waar verder op gewerkt zal worden. 

Ik raad TD SYNNEX absoluut aan als stageplek en als werkgever, omwille van de leuke omgang tussen de collega’s en de positieve werksfeer! 

Hajiba Kamma

Stagiair bij het Cisco Sales team

Mijn stage bij TD SYNNEX was bijzonder waardevol en leerzaam. Vanaf het begin voelde ik me welkom en werd ik aangemoedigd om vragen te stellen, initiatief te tonen en nieuwe ideeën te delen. Ik werkte aan diverse taken zoals backorders en orderverwerking. Wat mijn stage extra speciaal maakte, was de nadruk op kennisontwikkeling, met regelmatige trainingen en wekelijkse Lunch & Learn sessies op SalesConnect.

Na verloop van tijd groeide ik niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Ik werd zelfstandiger, leerde tijdmanagement en ontwikkelde sterke communicatievaardigheden. Samenwerken met verschillende persoonlijkheden versterkte mijn teamvaardigheden. Deze soft skills zijn onschatbaar voor mijn toekomstige carrière. De informele gesprekken, gezamenlijke lunches en teamuitjes droegen bij aan een positieve werkcultuur en veel werkplezier!

Hajiba Kamma - Stagiair bij het cisco team
Sam De Coster - Stagiair HR

Sam De Coster

Stagiair HR

Met enthousiasme kijk ik terug op mijn 11 weken durende stage op de HR-afdeling van TD SYNNEX. Vanaf het begin kreeg ik uitstekende begeleiding en een veelzijdig takenpakket dat me inzicht gaf in diverse HR-aspecten. Dit bood me niet alleen waardevolle ervaring, maar gaf ook praktisch inzicht in personeels- en organisatiemanagement, mijn studierichting.

Mijn interesse in diversiteit, inclusie en employer branding vond plaats in mijn taken. TD SYNNEX waardeert stagiairs en mijn werk werd duidelijk gewaardeerd, wat mijn ontwikkeling stimuleerde. Naast mijn taken nam ik deel aan HR-teammeetings, waardoor ik me echt deel van het team voelde. Het verlaten van de organisatie na 11 weken viel me dan ook zwaar. Al met al was mijn stage niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Ik ben enorm dankbaar voor deze waardevolle ervaring.

Laura Meganck

Stagiair in het Apple team

Met collega’s zoals Dana en Patricia wordt een plek zoals deze al snel je tweede thuis.

Laura Meganck - Stagair in het Apple team

Word jij onze volgende stagiair?

Laat hier jouw gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

Naam*
Adres*
Max. file size: 64 MB.
Voorkeur Locatie*

Onze vestigingen

  • Aalst
  • Erembodegem
  • Zaventem
  • Antwerpen
  • Luxemburg

In Aalst is het Benelux hypergeautomatiseerde warehouse van meer dan 30.000m² gehuisvest. Een bedrijvig team zorgt er de klok rond voor dat het hele logistieke proces geolied verloopt.

Gebouw TD SYNNEX Erembodegem

De uitvalbasis voor de front office en support diensten van TD SYNNEX.

Gebouw TD SYNNEX Zaventem

In Zaventem stelt het IBM-Lenovo team, als onderdeel van Advanced Solutions, alles in het werk om zowel de verkoop, de marketing en de technische consultancy te waarborgen.

Het gespecialiseerde Datech Solutions team staat in voor de verkoop, marketing en technische ondersteuning van Autodesk® software naar geautoriseerde resellers in Benelux.

Gebouw TD SYNNEX Antwerpen

TD SYNNEX is ook aanwezig in het Groot-Hertogdom Luxemburg met een vestiging in het Urban Office in Windhof.

Heb je een vraag over onze vacatures?